JUMS REIKĖS:
6 porcijoms:
Įvairių salotų lapų
400 g. vištienos filė
Druskos, pipirų
2 apelsinų
1 avokado
Užpilui:
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 apelsino sulčių
2 šaukštų skysto medaus
Šaukštelio baltojo vyno acto
Žiupsnelio cinamono
Druskos, pipirų
Sumaišykite užpilo dalis kaistuve ir pašildykite iki virimo. Nukaiskite. Nulupkite apelsinus, kad būtų pašalintas ir baltas požievis. Supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į užpilą.
Keptuvėje apkepinkite abi vištienos filė puses. Pagardinkite druska ir pipirais. Filė supjaustykite pailgais gabaliukais.
Salotų lapus išdėliokite lėkštėse. Nulupkite avokadą, perpjaukite perpus, išimkite kauliuką ir supjaustykite skiltelėmis. Jas sudėkite ant salotų lapų. Ant viršaus uždėkite vištienos filė.
Užpilkite užpilą su apelsinais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą