2012 m. balandžio 6 d., penktadienis

SALDŽIAI – AŠTRŪS, VIŠTOS SPARNELIAI SU ŽEMĖS RIEŠUTŲ SVIESTU

Jums reikės

(A)
16 vi
štos sparnelių
1 arbatinis šaukštas druskos
1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
2 šaukštai saldaus vyno, arba brendžio
3
česnako skiltelės
2 valgomieji šaukštai žemės riešutų arba sezamo aliejaus
(B)
Žiupsnis chilli pipirų drožlių  
2 valgomieji šaukštai žemės riešutų sviesto
2 arbatiniai šaukštai česnakinio padažo
2 arbatiniai šaukštai medaus


Visus (A) ingriedientus sumaišyti ir palaikyti šaldytuve
Veliau kepti apie 20 min, skardoje,
įkaitintoje orkaitėje iki 180.
Sumaišyti visus (B) ingridientus, įdėti apkeptus sparnelius, viską gerai išmaišyti.
Sudėti vėl viską į skardą, ir visą likusį padažą iš dubens, kuriame buvo maišomis sparneliai į orkaitę, padidinti temperatūrą iki 220 ir kepti 12 min

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą