2012 m. gegužės 18 d., penktadienis

TAMATAR PANYR MALAI (TRUPINTAS SŪRIS SU KEPTAIS POMIDORAIS)

JUMS REIKĖS:
450g panyro (arba balto lietuvisko varskes surio)
6 vidutinio dydžio pomidorŲ
3 šaukštŲ ghi arba aliejaus
2 arb.š. kumino
1 arb.š. kurkumos
2 arb.š. druskos
½ arb.š. maltų juodųjų pipirų
2/3 puod (150 ml) grietinės
2 šaukštų susmulkintos šviežios kalendros arba petražolių

Panyrą sulaužyti maždaug 2,5 cm gabalėliais. Pomidorus supjaustyti į 8 skilteles. Keptuvėje įkaitinti aliejų arba ghi. Suberti kuminą, kai jie parus sudėti pomidorų skilteles. Atsargiai vartyti ir kepti kol šviesiai paruduos. Sudėti panyro gabalėlius. Paskaninti kurkuma, druska, pipirais ir 2-3 min. kepti. Įdėti grietinę ir viską išmaišyti. Patiekti karštą ir papuošti susmulkintais kalendros ar petražolės lapeliais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą