CHAMPSAUR RAVIOLIAI (Ravioles du Champsaur)
Prireiks:
2 kiaušinių
100 g tarkuoto sūrio
200 g miltų
80 g tepamo sūrio (pvz., Philadelphia)
mėgstamų salotų
Bulves išvirkite vandenyje, tada sutrinkite šakute ar trintuvu ir leiskite atvėsti.
Atvėsus trintų bulvių krūvelės viduryje iškaskite duobutę, tada įmuškite kiaušinius, berkite tarkuotą sūrį, dėkite tepamą sūrį ir galiausiai miltus.
Iš tešlos suformuokite maždaug 3 cm skersmens suktinukus, tada supjaustykite juos mažais pagaliukais.
Virkite juos verdančiame vandenyje, išimkite kai iškils į paviršių (po kelių minučių).
Tada galite juos kepti verdančiame aliejuje (deep fry) ir patiekti kartu su žaliomis salotomis (nuotrauka viršuje).
Alternatyva - dėti į kepimo indą indą, apipilti pieno ir grietinėlės mišiniu arba bešamelio padažu, druska, pipirais, sviestu ir tarkuotu sūriu bei kepti orkaitėje kol gražiai apskrus.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą