2012 m. gegužės 18 d., penktadienis

RYTIETIŠKI SUKTINUKAI SU BRAŠKĖMIS


JUMS REIKĖS:
500 g Braškių
12 lapų tešlos „Spring rolls“
2 vnt. žaliosios citrinos
1 valg. š. cukraus pudraos
1 valg. š.kvietinių miltų
0.5 l aliejus kepimui

1.Nutarkuokite žaliųjų citrinų žievelę.
2.Braškes perpjaukite per pusę ir sumaišykite su cukraus pudra ir žaliųjų citrinų žievele.
3.Miltus sumaišykite su trupučiu vandens.
4.Ant „Spring Rolls“ tešlos gabalėlių dėkite braškių įdaro ir suvyniokite, tešlos galus užlenkite,
patepkite miltų klijais ir užspauskite.
5.Gerai įkaitinkite aliejų ir dėkite į jį suktinukus. Kepkite apie 3 minutes, kol apskrus.
6.Suktinukus išgriebkite ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejus.
7.Suktinukus patiekite su saldžiu uogų padažu arba ledais. Skanaus.

KOMENTARAS:
Šį desertą ypač skanu valgyti su ledais, papuoštą mėtos lapeliu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą