KULINARIJOS KLUBAS
2025 m. gruodžio 5 d., penktadienis

Kalėdinės krevetės iš Australijos

›
  Ingredientai (4 porcijoms) : 1 kg didelių krevečių 2/3 puodelio alyvuogių aliejaus 40 g sviesto 6 skiltelės česnako, nuluptos ir supjausty...

Doro Wat. Kalėdinis troškinys iš Etiopijos

›
  Pradėkim nuo to, kad norint pasigaminti šį troškinį, pirmiausia reikia pasigaminti etiopišką valytą sviestą, kuris vadinasi Niter Kibbeh. ...

Amarula Malva Pudding. Kalėdinis desertas iš Pietų Afrikos Respublikos

›
Malva Pudding – populiarus PAR desertas. Per Kalėdas daromos šventiškos versijos su Amarula likeriu (kaip čia), romu ar brendžiu. Patiekiam...
2025 m. lapkričio 2 d., sekmadienis

Meksikietiškas karštas šokoladas

›
Ingredientai (12 žmonių) 12 puodelių pieno 12 šaukštų nesaldintų kakavos miltelių 12 šaukštų granuliuoto cukraus 3 arbatiniai šaukšteliai m...

Pan de Muerto (Mirusiųjų duona)

›
„Pan de muerto“ („Mirusiųjų duona“) – tai tradicinė meksikietiška saldi duona, kepama ir valgoma per Mirusiųjų dienos (Día de los Muertos) š...
2025 m. lapkričio 1 d., šeštadienis

Pozole Rojo

›
Tradicinis pozole rojo yra geriausias meksikietiškas patiekalas! Šis autentiškas troškinys gaminamas iš minkštos kiaulienos ir kukurūzų kruo...

Juodųjų pupelių ir sūrio tamalės

›
Ingredientai Įdarui 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 1/2 vidutinio baltojo svogūno, supjaustyto kubeliais 1 jalapeno pipiras, kubeliais supjaus...
›
Pradinis puslapis
Peržiūrėti žiniatinklio versiją
Teikia „Blogger“.