2014 m. gegužės 9 d., penktadienis

UŽTEPĖLĖS

Ožkų sūrio ir alyvuogių užtepėlė

Reikės:
300 g. ožkų sūrio
60g. juodųjų alyvuogių 0,5 žalios citrinos žievelių
Žiupsnelis šviežių mėtų
100g. 40 proc. riebumo grietinės
3 šaukštai alyvuogių aliejaus Druskos, pipirų

Sūrį, kapotas alyvuoges, tarkuotas citrinos žieveles, smulkintas mėtas gerai išmaišome su grietine, ožkų sūriu ir aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.

Rikotos ir saulėje džiovintų pomidorų užtepėlė

Reikės:
250 g. rikotos sūrio
150 g. saulėje džiovintų pomidorų
50 g. kietojo sūrio
1 skiltelė česnako
Keletas lazdyno riešutų
Žiupsnelis šviežių bazilikų
Druskos, pipirų

Pomidorus, kietąjį sūrį, česnaką, riešutus, bazilikus susmulkiname. Sumaišome su rikota, žiupsneliu druskos ir pipirų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą