JUMS REIKĖS:
4 Kalakutienos muštinių
Druskos, pipirų
Padažui:
1stiklinės spanguolių
½ stiklinės obuolių sulčių
½ stiklinės sultinio
1 šaukšto miltų
1 šaukšto sviesto
1 šaukšto tarkuotos apelsinų žievelės
1 šaukšto cukraus
Svogūnų laiškų
Muštinius pabarstykite prieskoniais ir iškepkite. Kol gaminsite padažą, muštinius laikykite šiltai.
Padažui svieste apkepinkite miltus: kol jie paruduos. Tada supilkite sultys, sultinį, suberkite žieveles, spanguoles ir cukrų. Maišant kaitinkite, kol padažas sutirštės. Tada suberkite supjaustytus svogūnų laiškus.
Į padažą sudėkite muštinius ir dar pakaitinkite.
Patiekite su keptomis bulvėmis ar daržovėmis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą