2019 m. balandžio 4 d., ketvirtadienis

Veršienos muštinukai su citrininiu padažu


1,5 kg veršienos
1,5 šaukšto sviesto
Druskos
1-2 svogūnai
2 morkos
1 petražolės šaknis
½ šaukšto miltų
½ citrinos


Veršieną supjaustyti įstrižais gabaliukais, gerai išmušti, pasūdyti; ištirpinti gabaliuką sviesto, supilti į puodą, sudėti mėsą, pabarstyti smulkiai sukapotais svogūnais, morkomis, petražolėmis ir troškinti, kol pagels. Išėmus muštinukus iš puodo į padažą įdėti šaukštą sviesto, truputį miltų, pavirinti, kad gerokai paruduotų, įspausti citrinos sulčių. Toliau Zavadska rašo nukošti padažą per sietą, bet mes nusprendėme nekošti, o palikti su visom tom smulkintom daržovėm, nes jos labai skanios. Užpilti muštinukus padažu ir skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą