2013 m. balandžio 19 d., penktadienis

TROŠKINYS SU ŠPARAGINĖMIS PUPELĖMIS


Produktai:
500 g kiaulienos išpjovos
500 g šaldytų šparadinių pupelių
400 ml grietinėlės
Keli šaukštai garstyčių (pagal skonį)
Pipirai, druska, aliejus

Paruošimas:
Išpjovą supjaustome griežinėliais ir apkepam aliejuje puode, padruskinam ir papipirinam. Tada uždengiam ir apie 10 min. patroškiname ant mažos ugnies. Pupeles išverdame pasūdytame vandenyje ir nukošiam. Sudedam išvirtas pupeles į puodą su mėsa. Atskirame indelyje susimaišom padažą iš grietinėlės ir garstyčių. Padažą užpilame ant mėsos su pupelėm ir viską išmaišom ir užkaitinam beveik iki virimo. Baigta! Paprastai Gailių šeimoje valgom su virtomis arba orkaitėje keptomis bulvėm, bet galima ir su ryžiais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą