Patiekiamas su rukolos, saulėje džiovintų ir mažų pomidoriukiukų
salotomis
Jautienos išpjova
Kepimo aliejus
Aukščiausios
rūšies alyvuogių aliejus
Druska
Pipirai
Rozmarinas
Gaminimas:
Priklausomai nuo jautienos išpjovos dydžio
ir pločio pjaustome išpjovą 2-3
pirštų storio gabaliukais. Įtrinam mėsą pipirais,
rozmarinu. Galima dėti druskytės, galima ne. Įkaitinam keptuvę dedam jautienos
gabaliukus ir kepam 2-4 minutes
vieną pusę, tada tiek pat laiko kitą pusę. Galima ištisai
vartyti. Mes kepėm ilgiau, nes dauguma jūsų pageidavo vidutiniškai arba gerai
iškepto steikiuko.
Produktai:
Rukola
Pomidoriukai
Saulėje džiovinti pomidorai
Mėlynasis svogūnas
Saulėgrąžos
Alyvuogių aliejus
Balzamiko actas
Citrina
Druska
Cukrus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą