2013 m. lapkričio 15 d., penktadienis

BRUSCHETTA

Trijų itališkų sūrių bruschetta patiekiama su raudono vyno acte keptais pomidoriukais ir šviežiais bazilikais. Naudojomės šefo Ronio receptais iš ČIOP ČIOP maisto dirbtuvių

Produktai:
1 rikotos indelis
1 parmezano
1 mocarella
čiobreliai, be šakelės
čilis, be sėklų
citrina
svogūnas raudonas, smulkintas ir pakeptas
čiabata (naudojom prancūzišką batoną)
česnakas
alyvuogių aliejus
vyšniniai pomidoriukai ant šakelės
raudono vyno actas
bazilikas žalias

Gaminimas:
1. Į virtuvinį kombainą dedame rikotą, mocerelą, čiobrelius, šlakelį aliejaus ir viską smulkinam;
2. Į gautą masę tarkuojame citrinos žievelę ir ją išspaudžiame, tada dedame keptus svogūnus ir smulkintą čilį, prieskonius;
3. Pakepame pomidoriukus su aliejumi ir vyno actu, įdedam traiškytas česnako skilteles, dedame prieskonių pagal skonį kokių trūksta.
4. Čiabatą/prancūzišką duoną supjaustome ir šauname į orkaitę, grill funkcija kol apskrus;
5. Ištraukę duoną, įtriname česnaku ir užtarkuojame parmezano;
6. Ant duonos tepame sūrio masę, traiškytus pomidoriukus, pamėtome bazilikų ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą