Trijų itališkų sūrių bruschetta patiekiama su raudono vyno acte keptais
pomidoriukais ir šviežiais bazilikais. Naudojomės šefo Ronio receptais iš ČIOP
ČIOP maisto dirbtuvių
1 rikotos
indelis
1 parmezano
1 mocarella
čiobreliai, be
šakelės
čilis, be sėklų
citrina
svogūnas
raudonas, smulkintas ir pakeptas
čiabata
(naudojom prancūzišką batoną)
česnakas
alyvuogių
aliejus
vyšniniai
pomidoriukai ant šakelės
raudono vyno
actas
bazilikas žalias
Gaminimas:
1. Į virtuvinį
kombainą dedame rikotą, mocerelą, čiobrelius, šlakelį aliejaus ir viską smulkinam;
2. Į gautą masę
tarkuojame citrinos žievelę ir ją išspaudžiame, tada dedame keptus svogūnus ir
smulkintą čilį, prieskonius;
3. Pakepame
pomidoriukus su aliejumi ir vyno actu, įdedam traiškytas česnako skilteles,
dedame prieskonių pagal skonį kokių trūksta.
4. Čiabatą/prancūzišką
duoną supjaustome ir šauname į orkaitę, grill funkcija kol apskrus;
5. Ištraukę duoną,
įtriname česnaku ir užtarkuojame parmezano;
6. Ant duonos tepame sūrio masę, traiškytus
pomidoriukus, pamėtome bazilikų ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą