2012 m. lapkričio 9 d., penktadienis

SKANDINAVIŠKAS GLOGAS

Produktai:
750 ml (1 butelis) raudonojo sauso vyno,
2 šaukštai degtinės,
1 cinamonų lazdelė,
2 gvazdikėliai,
1/2 šaukšto susmulkinto imbiero,
0,5 stiklinės cukraus (pagal skonį),
100 g razinų,
100 g migdolų.

Paruošimas: Į puodą maišydami supilkite vyną ir degtinę. Suberkite į kelias dalis susmulkintą cinamonų lazdelę, gvazdikėlius, imbierą, cukrų ir pamažu maišydami kaitinkite, kol ištirps cukrus. Nukėlę puodą nuo ugnies palaikykite uždengtą mažiausiai 30 min. Po to vėl pašildykite ir patiekite pašildytuose puodeliuose su šaukšteliu razinoms bei migdolams ištraukti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą