2018 m. rugsėjo 7 d., penktadienis

Grybai įdaryti mėlynuoju sūriu

Rudieji pievagrybiai
Balzaminis actas
Mėlynasis sūris
Karijų riešutai
Džiovintos spanguolės
Česnakai
Juodieji pipirai
Čiobreliai




Grybus nuplovus išpjaustyti kotelius. Sudėti į kepimo indą (kepurėlių viršumi į apačią-taip, kaip bus patiekta), apšlakstyti balzaminiu actu bei pagardinti pipirais. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių, kol šiek tiek suminkštės.
Tuomet išimti iš orkaitės ir į kepurėles dėti mėlynąjį sūrį sumaišytą su smulkintu česnaku, džiovintas spanguoles bei karijų riešutus. Pakepti dar apie 10 min. Papuošti čiobrelių šakelėmis.


Originalaus recepto nuoroda:
https://www.allrecipes.com/recipe/240673/roasted-portabello-mushrooms-with-blue-cheese/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą