Labai greitas ir skanus garnyras!
Ingredientai:
MorkosSviestas
Aliejus
½ stiklinės medaus
½ svogūno, kubeliais
¼ puodelio tamsių razinų
¼ puodelio auksinių razinų
6 datulės
jūros druska
Morkas ruošiau pagal Beatos receptą: supjausčiau juostelėmis, dėjau į puodą kartu su sviestu ir medumi ir troškinau apie 20-30 min. (originaliame recepte morkos kepamos orkaitėje, manau užtrunka ilgiau, bet rezultatas įsivaizduoju, kad labai panašus).
Paruoštos morkos perkeliamos į serviravimo indą. Visa kita pagal originalų receptą:
Įkaitinkite keptuvę, įdėkite 1 valg. aliejaus, svogūnų, pabarstykite jūros druskos ir pakepinkite, kol svogūnai įgaus auksinę spalvą. Suberkite razinas ir susmulkintas datules ir troškinkite, kol vaisiai suminkštės – apie 5 minutes. Supilkite mišinį ant morkų ir patiekite šiltą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą